Forum ZG

• Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Home Forum
Dobrodošli, gost
Prijavite se ili registrirajte.    Zaboravili ste lozinku?
LYONESS U HRVATSKOJ (1 pregleda) (1) Gost
Idi na dno Omiljeni: 2
TEMA: LYONESS U HRVATSKOJ
Odg: LYONESS U HRVATSKOJ prije 1 godina Karma: 0  
Zabranjeno je pisanje neistinirih informacija o Lyoness-u.
zarada (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 6
graphgraph
Korisnik nije na vezi Kliknite ovdje da biste videli profil ovog korisnika
Zapisano Zapisano  

Administrator je onemogućio javni pristup pisanja. Ulogirajte se ili registrirajte.  
Odg: LYONESS U HRVATSKOJ prije 9 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: -1  
Registracija Lyoness rabatne kartice.
Pošaljite svoje osobne podatke

-ime i prezime
-adresa
-poštanski broj i pošta
-datum rođenja
-broj mobilnog telefona
-e-mail adresu

na Lyons.star@gmail.com
Zlatko (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 43
graphgraph
Zapisano Zapisano  

Posljednja izmjena: 02.04.10 21:05 od Zlatko.

Administrator je onemogućio javni pristup pisanja. Ulogirajte se ili registrirajte.  
Odg: LYONESS U HRVATSKOJ prije 6 Mjeseci Karma: 0  
Poštovani posjetitelji ovog foruma, dragi suradnici i kritičari,

Korištenje foruma za pronalaženje novih suradnika bilo u Lyonessu ili bilo kojem drugom poslu se nikad nije pokazalo korisno ni efikasno. Ukoliko ste već prihvatili ovu izvanrednu poslovnu ideju nemojte sad raditi sami sebi štetu s ovakvim pokušajima već poslušajte moj prijedlog.

Ja sam u Lyonessu već više od godinu dana i mogu reći da sam oduševljen sa rezultatima koje smo u ovom periodu postigli. Bilo nas je oko 400.000 tada i govorilo se da ćemo do kraja godine dostići prvi milion registriranih kupaca. I to se ostvarilo i ne samo to, Lyoness ne samo da je ispunio sva obećanja već i puno više od toga (otvaranje američkog tržišta, spektakularni Sensation simpoziji itd). Moj prijedlog je slijedeći: pišite o svojim pozitivnim iskustvima sa ovom najvećom nezavisnom kupovnom zajednicom!
A ja ću sada pisati o jedinom negativnom iskustvu koje sam imao. Ime mu je Hrvoje Komljenović, neuspješni informatičar iz Bjelovara kojeg je rođak doveo Lyoness Business Info kak obi mu pomogao u poslu. Rođak mu je uspješan poslovni čovjek koji je također i u Lyonessu ostvario izvanredne rezultate, a zavidni Hrvoje mu je uzvratio na slijedeći način. Kako prvo se raspisao na svom blogu navodeći mnoge iskrivljene činjenice (iz neznanja ili namjerno), a zatim je krenuo obilaziti sve suradnike svog rođaka i razuvjeravati ih u vezi Lyonessa jer on je pametniji od svih pravnika i informatičkih stručnjaka Kike, Mullera, OMV-a, Lidl-a, Vodafone-a, Media Markt-a i ostalih 16.000 tvrtki partnera. Kakva je to zavit i ljudski jad u pitanju teško je naslutiti no možda tog Hrvoja treba i žaliti jer sam čuo da je riječ o liječenom narkomanu. On želi nastup na TV-u, svojih pet minuta slave za koje je spreman i po mrtvima gaziti pa makar mu to bio i rod.

No u međuvremenu njegov blog se visoko popeo na Google tražilici i počeo je stvarati značajnu štetu kompletnoj hrvatskoj strukturi. Nažalost većina hrvatskog pučanstva koje se koristi računalima nije još uvijek i adekvatno informatički pismena da bi mogla razlikovati web-junk (internet smeće) od ozbiljnih i službenih informacija i stoga predlažem da potisnemo hrvojev blog sa Googla pišući na ovakvim forumima pozitivno o Lyonessu. Lyoness ima toliko socijalnih, ekonomskih i društvenih aspekata u pozitivnom smislu da uopće neće biti problem da preplavim kompletan cyberspace našim pričama o sreći i uspjehu.

Branko Boro, Business Team Lyoness
http://lyoness.hr
http://biohazardyoung.com
Dragonweaver (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 3
graphgraph
Zapisano Zapisano  

Odg: LYONESS U HRVATSKOJ prije 5 Mjeseci, 4 Tjedana Karma: 0  
Uvijek je zabavno čitati što su ljudi u stanju napisati... a u stanju su napisati velike gluposti. Ako su napisali laži o nekoj osobi ili pravnom subjektu na drugoj je strani da li će dignuti tužbu.

... ali da firma poput Lyonesaa diže tužbe zbog nekakvih napisa na forumima ili blogovima? To bi onda značilo da uzimaju za ozbiljno neozbiljne stvari, a to se neće desiti.

Niti jedan forum, a da bih ja znao nema verifikaciju vaših osobnih podataka, tako da ako i pišete nekakava imena i prezimena to može biti laž isto onako lako kako može biti i istina.

Osobe koje se povode po napisima na forumima i onako nisu materijal za poslovnog čovjeka.

Ako već pišete nešto ovdje onda barem pročitajte tekst još jednom prije slanja da uočite očite pogreške i ne sramotite se.

Apsolutno se slažem da ovo nisu mjesa za traženje poslovnih suradnika. Poduzetni ljudi nemaju vremena za zgubidanjenje po forumima, pogotovo ovako marginalnim.

Ideja da se Internet zapljusne hrpom anonimnih, neslužbenih infoirmacija o Lyonessu moze dugorocno samo proizvesti stetu ugledu firme, a blog tamo nekog tipa koji je nakon jedne prezentacije zakljucio toliko gluposti o ponudi moze pametnu osobu samo nasmijati.

Ako mislite da imate super ponudu onda ne treba trčati za ljudima i vući ih za rukav... pametni će ljudi doći sami.
chaos (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 8
graphgraph
Zapisano Zapisano  

Odg: LYONESS U HRVATSKOJ prije 5 Mjeseci, 1 tjedan Karma: -1  
Žao mi je, ovo se mnogima neće svidjeti, no Lyoness je obična prevara od iste ekipe ljudi koji su pokupili novac 7 ili 8 puta do sad na sličnim "projektima", tj. izmišljotinama. Prevara će se otkriti otprilike za godinu dana kad sve pukne.
marec (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph
Zapisano Zapisano  

Odg: LYONESS U HRVATSKOJ prije 5 Mjeseci, 1 tjedan Karma: 0  
marec napisao/la:
Žao mi je, ovo se mnogima neće svidjeti, no Lyoness je obična prevara od iste ekipe ljudi koji su pokupili novac 7 ili 8 puta do sad na sličnim "projektima", tj. izmišljotinama. Prevara će se otkriti otprilike za godinu dana kad sve pukne.

Znate g. Pervan (ako vam je to pravo ime) forumi imaju mogućnost da za nekog korisnika pogledate njegove osobe i onda postane očito da u ovom postu bez ikakvih dokaza blatite Lyoness a u drugom postu tražite MLM lidere za firmu čije ime ne spominjete.

Naravno tada je trivijalno odgvoriti tko je tu veći prevarant.

S druge strane ponavljam ovo tisućiti put, ako imate dokaze da je Lyoness prevara zašto ga ne razotkrijete i pokupite planetarnu slavu jer Lyoness se već sada proširio u 16 država i širi se i dalje.

Sa nestrpljenjem očekujem pokretanje sudskog procesa s vaše strane i vaš medijski nastup!

Uz veliku dozu ironije... sretno vam bilo!
chaos (Korisnik)
Fresh Boarder
graphgraph
Zapisano Zapisano  

Idi na vrh
Baner
Sponzor Foruma ZG.

Google Oglasi