Poštovani posjetitelji ovog foruma, dragi suradnici i kritičari,
Korištenje foruma za pronalaženje novih suradnika bilo u Lyonessu ili bilo kojem drugom poslu se nikad nije pokazalo korisno ni efikasno. Ukoliko ste već prihvatili ovu izvanrednu poslovnu ideju nemojte sad raditi sami sebi štetu s ovakvim pokušajima već poslušajte moj prijedlog.
Ja sam u Lyonessu već više od godinu dana i mogu reći da sam oduševljen sa rezultatima koje smo u ovom periodu postigli. Bilo nas je oko 400.000 tada i govorilo se da ćemo do kraja godine dostići prvi milion registriranih kupaca. I to se ostvarilo i ne samo to, Lyoness ne samo da je ispunio sva obećanja već i puno više od toga (otvaranje američkog tržišta, spektakularni Sensation simpoziji itd). Moj prijedlog je slijedeći: pišite o svojim pozitivnim iskustvima sa ovom najvećom nezavisnom kupovnom zajednicom!
A ja ću sada pisati o jedinom negativnom iskustvu koje sam imao. Ime mu je Hrvoje Komljenović, neuspješni informatičar iz Bjelovara kojeg je rođak doveo Lyoness Business Info kak obi mu pomogao u poslu. Rođak mu je uspješan poslovni čovjek koji je također i u Lyonessu ostvario izvanredne rezultate, a zavidni Hrvoje mu je uzvratio na slijedeći način. Kako prvo se raspisao na svom blogu navodeći mnoge iskrivljene činjenice (iz neznanja ili namjerno), a zatim je krenuo obilaziti sve suradnike svog rođaka i razuvjeravati ih u vezi Lyonessa jer on je pametniji od svih pravnika i informatičkih stručnjaka Kike, Mullera, OMV-a, Lidl-a, Vodafone-a, Media Markt-a i ostalih 16.000 tvrtki partnera. Kakva je to zavit i ljudski jad u pitanju teško je naslutiti no možda tog Hrvoja treba i žaliti jer sam čuo da je riječ o liječenom narkomanu. On želi nastup na TV-u, svojih pet minuta slave za koje je spreman i po mrtvima gaziti pa makar mu to bio i rod.
No u međuvremenu njegov blog se visoko popeo na Google tražilici i počeo je stvarati značajnu štetu kompletnoj hrvatskoj strukturi. Nažalost većina hrvatskog pučanstva koje se koristi računalima nije još uvijek i adekvatno informatički pismena da bi mogla razlikovati web-junk (internet smeće) od ozbiljnih i službenih informacija i stoga predlažem da potisnemo hrvojev blog sa Googla pišući na ovakvim forumima pozitivno o Lyonessu. Lyoness ima toliko socijalnih, ekonomskih i društvenih aspekata u pozitivnom smislu da uopće neće biti problem da preplavim kompletan cyberspace našim pričama o sreći i uspjehu.
Branko Boro, Business Team Lyoness
http://lyoness.hr
http://biohazardyoung.com